Attack anyway?


Reb_Cornelius
Level 175
Life points
89 %
Experience
0.84 %
Strength
1487
Dexterity
1925
Agility
1925
Constitution
1487
Charisma
1487
Intelligence
1487
Armour 39682
Damage 1124 - 1258
Attention

This item will become soul bound as soon as you put it on!Language

Character description

Eladó Tekercsek ( Rolls for sale) :
Az ígéretek földje.....

Kedves Játékosok!

Ma szeretnénk egy kis betekintést nyújtani nektek a fejlesztés jelenlegi állapotába, és a 2018-ra tervezett projektjeinkről.

Sajnos egy bocsánatkéréssel kell kezdenünk. A már több közösségben kihirdetett szerver összevonásokat ismét el kell halasztanunk. Miközben haladtunk végig az egyes lépéseket, észrevettünk néhány problémát, amiket ki kell javítanunk, mielőtt belekezdünk az újabb összevonásokba. Tudjuk, hogy a szerver összevonások minden közösségben és sok szerveren égetően fontosak, és nem fogunk megfeledkezni erről a dologról. Most egy új tervet készítünk, megoldjuk az összes ehhez kapcsolódó problémát és tájékoztatunk titeket, amint lesznek új információk erről.

Egy kis kompenzációként ismét aktiválni fogunk néhány közkedvelt eventet, amiket korábban már a Karácsonyi időszakban is élvezhettetek. Nagyobb esély kovácsolási tárgyak zsákmányolására, kosztüm fesztivál, kovácsolási és gyakorlási bónuszok, csak hogy néhányat megemlítsek.

Ugyanakkor a játék fejlesztése is tovább fog haladni. A 2017-es 10. évfordulónktól kezdve sok újdonság és módosítás megvalósítása már folyamatban van és tervezés alatt áll további számos, játékkal kapcsolatos újdonság is.

Például...

*Új opció magasabb minőségű nyersanyagok készítésére kisebb minőségűek összevonásával, ami hasznosabbá teszi a kisebb minőségű nyersanyagokat, és lehetőséget nyújt nektek, hogy jobb minőségű nyersanyagokkal jobb tárgyakat kovácsolhassatok.

*Új felhasználói fiók kezelő központ, ahol áttekintést kaphattok az összes felhasználói fiókotokról az összes közösségen belül számos más hasznos funkció mellett.

*Új bónuszok az eventjeinken, pl. a pnatheon feladatokhoz kapcsolódóan, esély rubin találására, csökkentett idő tárgyak olvasztására, stb.

*Módosítások Britanniában (főnök szörny balanszolás) és az Alvilágban (várakozási idők)

*Lehetőség nagyobb minőségi szintek elérésére a Magus-nál.

Továbbá tervezési fázisban sok más ötlet és témakör, amelyeknek részletei még homályosak. Még akár egy javított mobil-kinézet is része *lehet* a jövőbeli fejlesztéseknek.

Tartsatok velünk és jó játékot kívánunk!

A Gladiatus Csapat és a Portfolio Manager